Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναδρομικα Συνταξιουχων - Dex3p7swpmt9hm _ Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012.

Αναδρομικα Συνταξιουχων - Dex3p7swpmt9hm _ Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012.. Ειδικότερα θα πληρωθούν αύριο 27 ιουλίου οι νέοι συνταξιούχοι από ταμεία του ιδιωτικού τομέα, όπως ικα, δεκο, τραπεζών, οαεε, εταα. Αναδρομικά από 1.340 ευρώ έως και 4.560 ευρώ στις κύριες συντάξεις και από 1.403 έως 1.688 ευρώ στις επικουρικές. Απαγόρευσε όμως να κατατεθούν αγωγές από όσους πληρώθηκαν ήδη τα αναδρομικά στις κύριες συντάξεις, αφήνοντας επί της ουσίας μετέωρους πάνω από 600.000 συνταξιούχους, οι οποίοι δικαιούνται μεν να πάρουν πίσω τις μειώσεις από τις επικουρικές και τα δώρα, αλλά τους. Παρά τις αρχικές εξαγγελίες ότι η αποπληρωμή των αναδρομικών θα ολοκληρωθεί έως το τέλος καλοκαιριού, η καταβολή 100 εκατ. Το συνολικό ποσό αναδρομικών που θα λάβουν ανέρχεται στα 10.843.765 ευρώ, ενώ ο μέσος όρος αναδρομικών ανά συνταξιούχο ανέρχεται σε 989 ευρώ.

Η ώρα του λογαριασμού με την εφορία έφθασε για πάνω από 1,1 εκατ. Ήγγικεν η ώρα της εφορίας για τους συνταξιούχους που έλαβαν το 2020 αναδρομικά ποσά συντάξεων. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Ποιοι θα τα λάβουν με αίτηση, ποιοι χωρίς και τι θα πάρουν Αύριο 27 ιουλίου θα γίνει η πληρωμή των αναδρομικών.

Anadromika Synta3ioyxwn Erxetai Deyterh Plhrwmh Ews 31 12 Cretalive Eidhseis
Anadromika Synta3ioyxwn Erxetai Deyterh Plhrwmh Ews 31 12 Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Συνταξιουχοι με 35,36 και 37 ετη ασφαλισησ Η απόφαση αυτή θα κρίνει το χρονικό διάστημα για το οποίο θα πρέπει να επιστραφούν αναδρομικά ανάλογα αν πρόκειται για παλαιούς ή νέους συνταξιούχους και με βάση το πότε προσέφυγαν στη. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης που λειτουργούσαν στη χώρα μας. Από σήμερα, τρίτη 27 ιουλίου, το απόγευμα θα αρχίσει η μεγάλη πληρωμή των. Μετά τις αυξήσεις στις συντάξεις έρχονται αναδρομικά έως 3.800 ευρώ. Ευρώ θα λάβουν οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Ευρώ στο στε μέχρι την παρασκευή.

Ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής αίτησης συνταξιοδότησης.

Για να λάβει ένας συνταξιούχος αναδρομικά, θα πρέπει να είναι παλαιός συνταξιούχους, δηλαδή να έχει υποβάλλει την αίτηση συνταξιοδότησής του πριν από τις 13 μαΐου του 2016 και το 2012 ή όταν βγήκε η σύνταξή του να είχε. Μετά τις αυξήσεις στις συντάξεις έρχονται αναδρομικά έως 3.800 ευρώ. «συνέταιρος» στα αναδρομικά των συνταξιούχων γίνεται η εφορία παρακρατώντας μέσω της φορολογικής κλίμακας το ένα τέταρτο από τα 1,4 δισ. Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012. Το «κλειδί» της επίμαχης κυβερνητικής απόφασης είναι ότι όσοι λάβουν τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων παραιτούνται από όλες τις άλλες αξιώσεις για την καταβολή αναδρομικών ( δηλαδή από τα δώρα και τις επικουρικές) καθώς η σχετική τροπολογία αφήνει εκτός των καταβολών. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Όπως είπε θα υπάρχει χωριστός κωδικός για να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι τα ποσά που εισπράττουν. Ήγγικεν η ώρα της εφορίας για τους συνταξιούχους που έλαβαν το 2020 αναδρομικά ποσά συντάξεων. Απαγόρευσε όμως να κατατεθούν αγωγές από όσους πληρώθηκαν ήδη τα αναδρομικά στις κύριες συντάξεις, αφήνοντας επί της ουσίας μετέωρους πάνω από 600.000 συνταξιούχους, οι οποίοι δικαιούνται μεν να πάρουν πίσω τις μειώσεις από τις επικουρικές και τα δώρα, αλλά τους. Ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής αίτησης συνταξιοδότησης. Αναδρομικά από 1.340 ευρώ έως και 4.560 ευρώ στις κύριες συντάξεις και από 1.403 έως 1.688 ευρώ στις επικουρικές. Αναδρομικα σε συνταξιουχουσ του δημοσιου απο την εισφορα αλληλεγγυησ συνταξιουχων αναδρομικά τριετίας σύμφωνα με τον «ελεύθερο τύπο» Ειδικότερα θα πληρωθούν συνολικά αναδρομικά ύψους 1,4 δισ.

Μετά τις αυξήσεις στις συντάξεις έρχονται αναδρομικά έως 3.800 ευρώ. Συνταξιουχοι με 35,36 και 37 ετη ασφαλισησ Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012. Το «κλειδί» της επίμαχης κυβερνητικής απόφασης είναι ότι όσοι λάβουν τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων παραιτούνται από όλες τις άλλες αξιώσεις για την καταβολή αναδρομικών ( δηλαδή από τα δώρα και τις επικουρικές) καθώς η σχετική τροπολογία αφήνει εκτός των καταβολών. Αρχίζει από σήμερα η μεγάλη πληρωμή των αναδρομικών σε 54.000 δικαιούχους του ιδιωτικού τομέα.

Bomba Gia Ta Anadromika Synta3ioyxwn Toy Idiwtikoy Tomea
Bomba Gia Ta Anadromika Synta3ioyxwn Toy Idiwtikoy Tomea from eleftherostypos.gr
Ποιοι θα τα λάβουν με αίτηση, ποιοι χωρίς και τι θα πάρουν Η ώρα για τα αναδρομικά συντάξεων και δώρων. Η ώρα του λογαριασμού με την εφορία έφθασε για πάνω από 1,1 εκατ. Ηλεκτρονική υπηρεσία υποβολής αίτησης συνταξιοδότησης. Ο υπουργός εργασίας, γιάννης βρούτσης, δήλωσε ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του οκτωβρίου θα πληρωθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων. Είναι αποτέλεσμα της ενοποίησης των προϋπαρχόντων φορέων κοινωνικής ασφάλισης που λειτουργούσαν στη χώρα μας. Αναδρομικα σε συνταξιουχουσ του δημοσιου απο την εισφορα αλληλεγγυησ συνταξιουχων αναδρομικά τριετίας σύμφωνα με τον «ελεύθερο τύπο» Ευρώ, εκ των οποίων τα 892 εκατ.

Αναδρομικα σε συνταξιουχουσ του δημοσιου απο την εισφορα αλληλεγγυησ συνταξιουχων αναδρομικά τριετίας σύμφωνα με τον «ελεύθερο τύπο»

Απαγόρευσε όμως να κατατεθούν αγωγές από όσους πληρώθηκαν ήδη τα αναδρομικά στις κύριες συντάξεις, αφήνοντας επί της ουσίας μετέωρους πάνω από 600.000 συνταξιούχους, οι οποίοι δικαιούνται μεν να πάρουν πίσω τις μειώσεις από τις επικουρικές και τα δώρα, αλλά τους. Ειδικότερα θα πληρωθούν αύριο 27 ιουλίου οι νέοι συνταξιούχοι από ταμεία του ιδιωτικού τομέα, όπως ικα, δεκο, τραπεζών, οαεε, εταα. Η πληρωμή θα γίνει αύριο το απόγευμα. Ευρώ σε «παλιούς» συνταξιούχους με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης θα μεταφερθεί λόγω του. Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012. Ειδικότερα θα πληρωθούν συνολικά αναδρομικά ύψους 1,4 δισ. Αρχίζει από σήμερα η μεγάλη πληρωμή των αναδρομικών σε 54.000 δικαιούχους του ιδιωτικού τομέα. Ποιοι έχουν «κλειδώσει» ποσά έως 3.000€ και ποιοι διεκδικούν. Συνταξιούχοι οαεε (που έχουν μόνον κύρια σύνταξη) δικαιούνται αναδρομικά από 1.490 ευρώ έως και 3.450 ευρώ. Ποιοι θα τα λάβουν με αίτηση, ποιοι χωρίς και τι θα πάρουν Η καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους θα γίνει μαζί με τις κύριες συντάξεις στο τέλος οκτωβρίου σημείωσε στη βουλή ο υπουργός εργασίας γιάννης βρούτσης. Από σήμερα, τρίτη 27 ιουλίου, το απόγευμα θα αρχίσει η μεγάλη πληρωμή των. Ευρώ, εκ των οποίων τα 892 εκατ.

Οι αυξησεισ και τα αναδρομικα για συνταξιουχουσ απο 13/5/2016 και μετα. Ο υπουργός εργασίας, γιάννης βρούτσης, δήλωσε ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του οκτωβρίου θα πληρωθούν τα αναδρομικά των συνταξιούχων. Το συνολικό ποσό αναδρομικών που θα λάβουν ανέρχεται στα 10.843.765 ευρώ, ενώ ο μέσος όρος αναδρομικών ανά συνταξιούχο ανέρχεται σε 989 ευρώ. Η πληρωμή θα γίνει αύριο το απόγευμα. Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012.

Ola Ta Senaria Gia Ta Anadromika Twn Synta3ioyxwn
Ola Ta Senaria Gia Ta Anadromika Twn Synta3ioyxwn from www.capital.gr
Η εφορια συνεταιροσ…των συνταξιουχων στα αναδρομικα τουσ !!! Μετά τις αυξήσεις στις συντάξεις έρχονται αναδρομικά έως 3.800 ευρώ. Ευρώ στο στε μέχρι την παρασκευή. Η ώρα για τα αναδρομικά συντάξεων και δώρων. Ειδικότερα θα πληρωθούν αύριο 27 ιουλίου οι νέοι συνταξιούχοι από ταμεία του ιδιωτικού τομέα, όπως ικα, δεκο, τραπεζών, οαεε, εταα. Η καταβολή των αναδρομικών στους συνταξιούχους θα γίνει μαζί με τις κύριες συντάξεις στο τέλος οκτωβρίου σημείωσε στη βουλή ο υπουργός εργασίας γιάννης βρούτσης. Ευρώ, εκ των οποίων τα 892 εκατ. Αν ο συνταξιούχος απεβίωσε πριν από τον ιούνιο του 2015 και η χήρα είχε στη δική της σύνταξη χηρείας τις μειώσεις του 11μήνου, δεν θα κάνει καμία αίτηση γιατί τα αναδρομικά πάνε στην ίδια που είχε τις μειώσεις στο.

Ειδικότερα θα πληρωθούν αύριο 27 ιουλίου οι νέοι συνταξιούχοι από ταμεία του ιδιωτικού τομέα, όπως ικα, δεκο, τραπεζών, οαεε, εταα.

Η ώρα για τα αναδρομικά συντάξεων και δώρων. Απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου της αθήνας δικαιώνει 49 συνταξιούχους του εφκα για αναδρομικά δώρων (υπ' αριθμ 1379/2021) η διεκδίκηση των δώρων αφορά τα 800 ευρώ που λάμβαναν για το διάστημα 2010 έως 2012. Αναδρομικά από 1.340 ευρώ έως και 4.560 ευρώ στις κύριες συντάξεις και από 1.403 έως 1.688 ευρώ στις επικουρικές. Μία νέα εφαρμογή, με την οποία οι συνταξιούχοι μπορούν να δουν τα αναδρομικά που δικαιούνται δημιούργησε το υπουργείο εργασίας μέσω της ιστοσελίδας του εφκα. Ευρώ σε «παλιούς» συνταξιούχους με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης θα μεταφερθεί λόγω του. Όλες οι λεπτομέρειες για τους 970.000 δικαιούχους και τους 172.222 κληρονόμους των αναδρομικών. Ήγγικεν η ώρα της εφορίας για τους συνταξιούχους που έλαβαν το 2020 αναδρομικά ποσά συντάξεων. Η ώρα του λογαριασμού με την εφορία έφθασε για πάνω από 1,1 εκατ. Η απόφαση αυτή θα κρίνει το χρονικό διάστημα για το οποίο θα πρέπει να επιστραφούν αναδρομικά ανάλογα αν πρόκειται για παλαιούς ή νέους συνταξιούχους και με βάση το πότε προσέφυγαν στη. Όπως είπε θα υπάρχει χωριστός κωδικός για να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι τα ποσά που εισπράττουν. Αναδρομικα σε συνταξιουχουσ του δημοσιου απο την εισφορα αλληλεγγυησ συνταξιουχων αναδρομικά τριετίας σύμφωνα με τον «ελεύθερο τύπο» Η εφορια συνεταιροσ…των συνταξιουχων στα αναδρομικα τουσ !!! Αν ο συνταξιούχος απεβίωσε πριν από τον ιούνιο του 2015 και η χήρα είχε στη δική της σύνταξη χηρείας τις μειώσεις του 11μήνου, δεν θα κάνει καμία αίτηση γιατί τα αναδρομικά πάνε στην ίδια που είχε τις μειώσεις στο.